Rondreis Colombia

Rondreis Colombia

€2179 per persoon

‘The only risk is wanting to stay!’
Onder dit motto nodigt Colombia je graag uit om hun fameuze koffieplantages, authentieke steden en prachtige Caribische stranden te ontdekken.

Het land heeft een enorme diversiteit aan natuur en cultuur waardoor deze bestemming steeds populairder wordt.

1
Dag 1 -3 Bogotá
Aankomst in Bogotá en transfer naar het hotel. De hoofdstad is gelegen op 2.640 m en biedt prachtige street art aan. Plan hier zeker een graffiti tour of een fietstour. Tip: neem de kabelbaan naar Montserrate waar je een adembenemend uitzicht hebt over de stad. Transfer naar luchthaven en binnenlandse vlucht naar Pereira. Transfer naar Salento.
2
Dag 3 - 6 Salento
Vandaag wandel je samen met een privé gids door de wereldberoemde Cocora Vallei. In dit gebied staan honderden van deze waxpalmen en er is een toffe wandelroute waarbij je door een woud loopt en uiteindelijk uitkomt bij de vallei. De palmbomen behoren bij de grootste ter wereld. De volgende dag bezoek je een coffee farm. Je leert hier het volledige proces en mag zelf ook koffiebonen plukken. Na de tour staat er nog een koffie tasting gepland. Vrije namiddag. Tip: ga zeker eens dineren bij Café Bernabe. Ze hebben hier de beste steaks van Colombia! Transfer naar luchthaven en binnenlandse vlucht naar Medellin. Transfer naar hotel.
3
Dag 6 - 10 Medellin
Ontdek zelf deze bruisende metropool met prachtige skyline. De stad is gelegen in een smalle vallei en heeft daarom een aangenaam klimaat. Ook staat er een daguitstap gepland naar het meest kleurrijke dorpje van Colombia, Guatapé en beklim je de rots ‘el Peñol’. Transfer naar luchthaven en binnenlandse vlucht naar Santa Marta. Transfer naar hotel.
4
Dag 10 -11 Santa Marta
Slenter door de straatjes van het oude centrum van Santa Marta, waar je de kathedraal en andere historische bouwwerken kunt bewonderen. In het pittoreske park Parque de los Novios kun je even relaxen in de schaduw. Overnachting in Santa Marta.
5
Dag 11 - 14 Ciudad Perdida
We vertrekken vanuit Santa Marta, bij aankomst begin je onder begeleiding aan de 45 km lange tocht richting de oude ruïnes van la Ciudad Perdida. Deze meerdaagse tocht brengt je diep in de jungle waar je één van de inheemse stammen, de Tayrona Indianen, van Colombia ontmoet. Deze uitstap kun je eventueel nog verlengen met een uniek bezoek aan het dorp Gotsezhy waar je een lokale leider ontmoet. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring! Privé transfer naar Cartagena.
6
Dag 14 - 16 Cartagena
Laat je volledig onderdompelen in de Caraïbische sfeer van deze koloniale stad. Cartagena de Indias zorgt voor een prachtige mix van oude koloniale panden en moderne street art. Tip: ga bij zonsondergang naar de muren die de stad omwallen en geniet van een fenomenale zonsondergang over de Caraïbische zee.
7
Dag 16 Cartagena
Transfer naar luchthaven. Terugvlucht naar Europa.
Inbegrepen
 • Alle overnachtingen
 • Gids
 • Ontbijt
 • Toegangsgelden
 • Transfers ter plaatse
 • Vermelde maaltijden
 • Verzorgde reisdocumenten
  Niet inbegrepen
 • Annulatie- en/of bijstandsverzekering
 • Internationale vluchten
 • Huurwagen
 • Lokale taksen
 • Overige maaltijden en persoonlijke uitgaven  You don't have permission to register